Mindfulness voor Koppels

Ik geef mindfulness trainingen aan koppels. Het doel van deze training is dat beide partners middels de ontwikkeling van aandacht, emotionele nieuwsgierigheid en compassie, meer intimiteit en authentieke verbinding met elkaar te krijgen. Ik geef hierbij training aan een koppel tegelijk.

Onderzoek wijst uit dat het volgen van een 8 weekse mindfulness training specifiek voor koppels bijdraagt aan de tevredenheid binnen je relatie, de acceptatie van elkaar. Het verhoogt tevens het individuele welzijn (wat weer een positieve invloed heeft op de ander) en last but not least de vermindering van relatieproblemen.

We beginnen met een (gratis) intake gesprek. Daarna stellen we een vervolgtraject op waarbij we het aantal sessies en de planning afstemmen.

De trainingssessies vinden plaats in een praktijkruimte die ik huur, bij mij thuis in Amsterdam Noord, online via Zoom sessie, of desgewenst bij jullie thuis. 

Leonard is categorie 1 trainer bij de VMBN, de Vereniging voor Mindfulness Based trainers Nederland en Vlaanderen. Zijn trainingen worden gedeeltelijk vergoed door zorgverzekeraars.